مسئول آموزش کارکنان دانشگاه علوم پزشکی دزفول:
کارگاه فنون تدریس برگزار شد
مسئول آموزش کارکنان دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: کارگاه فنون تدریس برگزار شد.
مسئول آموزش کارکنان دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: کارگاه فنون تدریس برگزار شد.
به گزارش خبرنگار وبدا، دکترفهیمه گنجعلی گفت: صبح امروز کارگاه فنون وتدریس و شیوه کلاس داری برای مدرسان دانشگاه به استعداد چهل نفر برگزار شد.دکتر گنجعلی باذکر حدیثی از امام سجاد (ع) افزود: امام سجادعلیه السلام: «فاذا احسنت فی تعلیم الناس . . . زادک الله من فضله; اگر مردم را خوب آموزش دهی، خداوند از فضل خود بر [دانش] تو بیفزاید .»
دنیای امروز آموزش، دنیای اصول، روشها و قالبهای آموزشی است .
دکتر گنجعلی بیان داشت اگر مربی آموزش لازم را ندیده و از توان بالایی در این زمینه برخوردار نباشد، تدریس او حالتی خشک و خسته کننده به خود خواهد گرفت و کفراگیران به آن علاقه چندانی از خود نشان نمی دهند . پس برای بالا بردن کیفیت آموزش خود و موفقیت بیشتر در آن لازم است که دوره های مرتبط با اصول و فنون تدریس و مهارت کلاس داری برگزار گردد.
دکتر گنجعلی هدف از برگزاری این کارگاه را ارتقای دانش شیوه تدریس و نحوه ارتباط با گروه مخاطب عنوان کرد. مسئول آموزش کارکنان دانشگاه خاطر نشان کرد مدت زمان این کارگاه 6 ساعت و برای شرکت گنندگان نیز در پرونده آموزشی انها لحاظ خواهد شد.
_51204.jpg)
_51205.jpg)
_51206.jpg)
_51208.jpg)
_51209.jpg)
نظر دهید