• // - 11:30
  • بازدید: 574
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول

آغاز بررسی آگاهی، نگرش، وعملکرد خانوارهای شهری و روستایی و کارکنان بهداشتی در تغذیه سالم (NUTRIKAP)

اطلاعات موجود از روند افزایش نسبت جمعیت در سنین میانسالی و سالخوردگی و همزمان با آن تغییرات مربوط به شیوه زندگی ازجمله تغییر الگوی مصرف غذا وبیش خواری و ناطرازی غذایی و عدم تحرک بدنی ومنجر به بروز بیماریهای غیر واگیر مرتبط با تغذیه شده که برای اجرای مداخلات موفق نیازمند شناخت مشکلات و عوامل موثر دربروز هستیم تا با اولویت بندی بتوانیم بار بیماریهای ناشی از تغذیه ناسالم را کاهش دهیم.

مهندس جودکیان مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه خبر می دهد:

 

 

اطلاعات موجود از روند افزایش نسبت جمعیت در سنین میانسالی و سالخوردگی و همزمان با آن تغییرات مربوط به شیوه زندگی ازجمله تغییر الگوی مصرف غذا وبیش خواری و ناطرازی غذایی و عدم  تحرک بدنی ومنجر به بروز بیماریهای غیر واگیر مرتبط با تغذیه شده  که برای اجرای مداخلات موفق نیازمند شناخت مشکلات و عوامل موثر دربروز هستیم تا با اولویت بندی بتوانیم بار بیماریهای ناشی از تغذیه ناسالم را کاهش دهیم.

نوتری کپ یک مطالعه و بررسی است و طبق خوشه های مشخص شده   به ارزیابی خانوارها و 6 سطح از کارکنان بهداشتی می پردازد جلسه توجیهی این مطالعه  و چگونگی تکمیل پرسشنامه ها و دستورالعمل آن در مورخ 96/02/03  با همکاری کارشناسان تغذیه مرکز بهداشت ها در شهرستانهای تحت پوششش در معاونت بهداشتی تشکیل گردید. این پژوهش هفته آینده شروع و  ظرف حداکثر 10 روز کلیه پرسشنامه ها تکمیل و بعد از بازبینی نهایی جهت گزارش دهی به گروه تغذیه  ارسال می گردد.


 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 5845
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید