• // - 07:44
  • بازدید: 784
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول

جلسه ی هماهنگی فعالیت های مربوط به سند اجرایی تغذیه سالم در محیط کار در معاونت بهداشت برگزار شد.

جلسه هماهنگی فعالیت های مربوط به سند اجرایی تغذیه سالم در محیط کار با حضور مدیرگروه، کارشناسان تغذیه معاونت بهداشت، مسئول تغذیه ستاد مرکز بهداشت شهرستان و کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت مورخ 21 شهریور ماه 1400 درسالن جلسات این معاونت برگزار شد.

جلسه هماهنگی فعالیت های مربوط به سند اجرایی تغذیه سالم در محیط کار با حضور مدیرگروه، کارشناسان تغذیه معاونت بهداشت، مسئول تغذیه ستاد مرکز بهداشت شهرستان و کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت مورخ 21 شهریور ماه 1400 درسالن جلسات این معاونت برگزار شد.

درابتدای این جلسه مهندس جودکیان مدیر گروه بهبود تغذیه به تشریح چارچوب کلی سند اجرایی برنامه تغذیه سالم کارکنان پرداختند ایشان ضمن بیان 2 هدف اصلی برنامه از جمله ارتقاء عادات غذایی و رفتارهای سالم تغذیه ای در کارکنان و خانواده های آنها و ایجاد محیط غذایی سالم در محیط کار به منظور دسترسی فیزیکی و اقتصادی به غذای سالم و بهداشتی، به مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان تاکید نمودند که جلسات توجیهی برای تعیین رابط سلامت ادارات و سازمانها و ارائه آموزش های لازم به آنها هماهنگ گردد و با توجه به شرایط و امکانات هر اداره و سازمان، برنامه ریزی های لازم جهت اجرای گام های این برنامه صورت گیرد.

در ادامه کارشناس تغذیه معاونت بهداشت به بیان جزئیات برنامه تغذیه سالم و تشریح گام های اجرایی برنامه پرداخت و ضمن پاسخگویی به ابهامات وسوالات مطرح شده، به این موضوع تاکید شد که به منظور بررسی میزان اثربخش بودن اجرای برنامه تغذیه سالم در محیط کار، لازم است در فواصلی پس از اجرای برنامه، ارزشیابی صورت گیرد و گزارش آن به این معاونت ارسال گردد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 11502
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید