• 1404/08/13 - 07:52
  • بازدید: 9
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول

برگزاری نشست تخصصی در خصوص پیشگیری از بیماری‌های منتقله توسط آئدس‌های مهاجم

نشست تخصصی با موضوع بررسی وضعیت آئدس‌های مهاجم با حضور دکتر خسروپناه، ریاست دانشگاه، معاونین دانشگاه و سایر مدیران این حوزه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول، نشست تخصصی با موضوع بررسی وضعیت آئدس‌های مهاجم با حضور دکتر خسروپناه، ریاست دانشگاه، معاونین دانشگاه و سایر مدیران این حوزه برگزار شد. 

️در ابتدای این نشست، دکتر خسروپناه، با تاکید بر اهمیت پیشگیری و آگاهی بخشی در خصوص بیماری‌های نوپدید و بازپدید، بر ضرورت همکاری بین‌بخشی، به منظور کنترل ناقلین بیماری تاکید کرد.

️در ادامه، دکتر عصار، معاون بهداشت دانشگاه، با اشاره به اهمیت شناسایی زودهنگام و اقدامات پیشگیرانه در کنترل بیماری‌های منتقله توسط پشه آئدس بیان کرد: با توجه به وضعیت اقلیم خوزستان و افزایش فعالیت پشه آئدس در برخی استانهای جنوبی کشور، تقویت نگاه پیشگیرانه در تمام سطوح ضروری است.

️دکتر محبی، مدیر‌گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت، بر ضرورت اجرای مستمر برنامه‌های آموزشی، پایش دقیق محیط‌های مستعد رشد آئدس و همکاری بین‌بخشی برای حذف کانون‌های بالقوه تکثیر این پشه تاکید کرد و افزود: پیشگیری موثر، نیازمند مشارکت عمومی و آگاهانه است و نقش دانشگاه در ترویج این آگاهی بسیار کلیدی است. 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 19530
کلمات کلیدی
شادی ذاکرزاده

شادی ذاکرزاده