• 1404/04/11 - 07:28
  • بازدید: 20
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی معاونت بهداشت

با هم جلوی هدر رفت یک سوم مواد غذایی تولید شده در سراسر جهان را بگیریم

دکتر عصار معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به پیچیدگیهای مسئله اتلاف غذایی اظهار کرد:
 
در جامعه امروز هدررفت مواد غذایی تحت تأثیر مجموعه ای از عوامل جامعه شناختی، دموگرافیک، اقتصادی، فرهنگی و ساختارهای زیربنایی مانند سن، ترکیب خانواده، سبک زندگی، و دسترسی به امکانات قرار می گیرد.
 
وی افزود: هر خانواده، با پذیرش نقش خود در کاهش دورریز موادغذایی می تواند از هدر رفت مقادیر زیادی انرژی فسیلی و انتشار گازهای گلخانه ای که در تولید، فرآوری، حمل و نقل، سردکردن و آماده سازی مواد غذایی مزبور به کار رفته، جلوگیری کند.
 
دکتر عصار تاکید کرد: با کاهش دورریز مواد غذایی از زمان تولید تا مصرف، نگرانی جوامع برای تولید غذا کمتر می شود. 
 
 در صورت مدیریت صحیح مصرف در جامعه، تغذیه گروه زیادی از افراد گرسنه و یا مبتلا به سوءتغذیه ممکن خواهد شد.
 
معاون بهداشت در پایان به راهکارهای بسیار ساده ولی موثر برای کاهش ضایعات موادغذایی درخانواده اشاره کرده وتوصیه نمودند: با ایجاد برخی تغییرات کوچک در عادات خرید و غذا خوردن ازجمله تهیه لیست خرید موادغذایی، بررسی موجودی یخچال و کابینتها قبل از خرید، تهیه برنامه غذایی هفتگی و درنهایت خرید هوشمندانه؛ خانواده ها می توانند ضمن صرفه جویی، سهم بزرگی در کاهش دورریز موادغذایی و بهبود سلامت خود داشته باشند.
 
#نقش_من_در_جوانی_ایران
#ایران_جوان_ایران_قوی
  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 19031
کلمات کلیدی
محمدمهدی محمودی

محمدمهدی محمودی