مدیر غذای معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول :
نمک احتمال سکته های مغزی و قلبی را افزایش می دهد
مدیر غذای معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: مصرف بیش از حد نمک از عوامل پرفشاری خون است و احتمال بروز سکته های مغزی و قلبی را افزایش می دهد.

به گزارش خبرنگار وبدا، مهندس غلامرضا مهشاد، اظهار داشت: حد مجاز مصرف نمک برای طبخ غذا و سایر نمک هاى افزوده شده به خوراکى ها و نمکدان سرسفره حداکثر تا ۵ گرم معادل یک قاشق چایخورى در روز است.
وی ادامه داد: علاوه بر نمک آشپزى، استفاده از نمکدان بر سر سفره غذا و چاشنى هاى شور مثل زیتون، دوغ و سایر نمک مازاد محسوب مى شود. روزانه با مصرف ۲۵۰ گرم نان ۳ گرم نمک مصرف می شود.
مدیر غذا گفت: در دنیا ٢٦ درصد بزرگسالان مبتلا به بیماری پُرفشارى خون هستند که در حدود ٤٧ درصد آنها سکته قلبى و ٥٤ درصد هم سکته مغزی منجر می شوند.
وی در پایان با اعلام این خبر که مصرف نمک در ایران ٣ برابر متوسط مصرف جهانى است، گفت:به هموطنان عزیز توصیه می شود تا حد امکان از مصرف نمک مازاد بر غذاها اجتناب نمایند.