• // - 11:45
  • بازدید: 41
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مدیر غذای معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول :

نمک احتمال سکته های مغزی و قلبی را افزایش می دهد

مدیر غذای معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: مصرف بیش از حد نمک از عوامل پرفشاری خون است و احتمال بروز سکته های مغزی و قلبی را افزایش می دهد.

به گزارش خبرنگار وبدا، مهندس غلامرضا مهشاد، اظهار داشت: حد مجاز مصرف نمک برای طبخ غذا و سایر نمک هاى افزوده شده به خوراکى ها و نمکدان سرسفره حداکثر تا ۵ گرم معادل یک قاشق چایخورى در روز است.

وی ادامه داد: علاوه بر نمک آشپزى، استفاده از نمکدان بر سر سفره غذا و چاشنى هاى شور مثل زیتون، دوغ و سایر نمک مازاد محسوب مى شود. روزانه با مصرف ۲۵۰ گرم نان ۳ گرم نمک مصرف می شود.

مدیر غذا گفت: در دنیا ٢٦ درصد؜ بزرگسالان مبتلا به بیماری پُرفشارى خون هستند که در حدود ٤٧ درصد؜ آنها سکته قلبى و ٥٤ درصد؜ هم سکته مغزی منجر می شوند.

وی در پایان با اعلام این خبر که مصرف نمک در ایران ٣ برابر متوسط مصرف جهانى است، گفت:به هموطنان عزیز توصیه می شود تا حد امکان از مصرف نمک مازاد بر غذاها اجتناب نمایند.

  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو,اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 17730
کلمات کلیدی
مسعود زمانی راد

مسعود زمانی راد