مدير غذا و محصولات آرايشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول:
در ماه محرم مراقب سلامتی خود باشید
مدير غذا و محصولات آرايشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول اعلام کرد:در ماه های محرم و صفر در نحوی طبخ و مصرف غذاهای نذری باید توجه ویژه داشت تا در کنار تبرک و ارزش معنوی آن حامی سلامت مردم باشیم.
مدير غذا و محصولات آرايشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول اعلام کرد:در ماه های محرم و صفر در نحوی طبخ و مصرف غذاهای نذری باید توجه ویژه داشت تا در کنار تبرک و ارزش معنوی آن حامی سلامت مردم باشیم.
به گزارش خبرنگار ایفدانا به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو،غلامرضا مهشاد،اظهار داشت:امروزه اضافه وزن و چاقی از مشکلات شایع در کشور ما محسوب می شود و زمینه ساز ابتلاء به بیماری های غیرواگیر دیابت،قلبی عروقی و سرطان ها می باشد.
مدیر غذا دانشگاه بیان داشت:از سرخ کردن زیاد سبزی خورشتی که موجب از دست رفتن ویتامین ها و املاح آن می شود خودداری شود.با کم تفت دادن آن با مقدار کم روغن از نوع روغن مخصوص سرخ کردنی که دارای استاندارد های لازم می باشد توصیه می شود.
وی ادامه داد:به هیچ عنوان از روغن جامد در تهیه غذا استفاده نکنید.روغن های جامد دارای مقادیر زیادی اسیدهای چرب اشباع شده و ترانس هستند که مصرف آنها ابتلاء به سرطان ها،تنگی و گرفتگی عروق و سکته های قلبی را به دنبال دارد.
وی افزود:از حداقل مقدار نمک در غذاها استفاده کنید.غذاهای پرنمک عامل فشارخون بالا و بیماریهای قلبی عروقی است و در حال حاضر مهم ترین علل مرگ و میر در کشور محسوب می شود.
کارشناس تغذیه افزود:در تهیه انواع آش ها،حداقل مقدار روغن و نمک را بکار گیرید.در تهیه آش باید از کشک های پاستوریزه دارای سیب سلامت وزارت بهداشت استفاده شود و آن را به مدت 5 تا 10 دقیقه جوشاند و بعد به آش اضافه کرد.
وی در پایان توصیه کرد:از توزیع غذا به میزان زیاد پرهیز شود تا از پرخوری و اضافه دریافت کالری جلوگیری شود.بیماران دیابتی مصرف غذای نذری مثل شلهزرد و حلوا را حداقل یک و حداکثر سه قاشق غذاخوری و ترجیحاً با فاصله چند ساعته میل کنند.
نظر دهید