مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوارکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول:
از مراحل تولید نان کامل در استان های موفق بازدید شد
مدیر غذای معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: از کارخانجات و نانوائی های استان های مرکزی و قم جهت بررسی نحوه تولید نان کامل بازدید شد.

به گزارش خبرنگار وبدا، غلامرضا مهشاد، اظهار داشت: براساس مصوبه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی دزفول در خصوص تهیه نان کامل از کارخانجات و نانوائی های استان های مرکزی و قم بازدید شد.
مهندس مهشاد بیان کرد: در ابتدای این دیدار جلسات تخصصی مشترکی با معاونان غذا و دارو و همچنین مسئولین ادارات نظارت و ارزیابی فرآورده های خوارکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی اراک و قم برگزار گردید.
وی افزود: در این جلسات با هدف انتقال تجربیات موفق آن دانشگاه ها در تولید نان سالم برای اجرایی نمودن در شهرستان دزفول صورت پذیرفت.
در حاشیه این جلسات کارشناسی از کارخانجات آرد و همچنین واحدهای نانوایی شهرهای اراک،آشتیان و قم بازدید به عمل آمد و از شهروندان آن مناطق در خصوص کیفیت آرد و نان نظرسنجی انجام شد.
این بازدید استانی در روز شنبه 27 آبان ماه 1402 با حضور غلامرضا مهشاد مدیر غذا و سید امیر قلندری از کارشناسان این اداره صورت گرفت.
نظر دهید