لیست اخبار صفحه :1
بازرسی مشترک از صنایع غذایی دزفول انجام شد
مدیر غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول:

بازرسی مشترک از صنایع غذایی دزفول انجام شد

مدیر غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: بازرسی مشترک معاونت غذا و دارو به همراه رئیس سازمان تعزیرات حکومتی شهرستان از شرکت های تولیدی صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی دزفول صورت گرفت.

بیش از پنج تُن پسماند دارویی در دزفول معدوم شد
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول:

بیش از پنج تُن پسماند دارویی در دزفول معدوم شد

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: بیش از پنج تُن پسماند شیمیایی و دارویی از مراکز درمانی و دارویی شهرستان دزفول به صورت اصولی معدوم گردید.

باشگاه‌های ورزشی زیر ذره بین هستند
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول:

باشگاه‌های ورزشی زیر ذره بین هستند

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: بازرسی میدانی از باشگاه‌های ورزشی توسط کارشناسان مبارزه با کالای قاچاق معاونت غذا و دارو در حال انجام است.

4 هزار لیتر نوشیدنی غیرمجاز در دزفول معدوم شد
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول:

4 هزار لیتر نوشیدنی غیرمجاز در دزفول معدوم شد

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: 4 هزار لیتر آب انار و آب آلبالو غیرمجاز در انواع بسته بندی به عنوان آب میوه طبیعی از یک واحد غیرمجاز صنعتی در حاشیه دزفول معدوم گردید.

میکروب ها مقاوم تر از آنتی بیوتیک ها شدند
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول در هفته آگاهی از مقاومت میکروبی :

میکروب ها مقاوم تر از آنتی بیوتیک ها شدند

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول بیان کرد: استفاده نامناسب از داروهای آنتی میکروبیال در زمانی که ضرورت ندارد مثل سرماخوردگی های ویروسی مقاومت میکروبی در برابر آنتی بیوتیک ها را افزایش می دهد.

مصرف غیراصولی آنتی بیوتیک ها زیان بار است
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول در هفته آگاهی از مقاومت میکروبی:

مصرف غیراصولی آنتی بیوتیک ها زیان بار است

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول اعلام کرد: استفاده بی رویه و غیراصولی آنتی بیوتیک ها موجب می شود که اثر درمانی آنها بر درمان بسیاری از بیماریهای عفونی از دست برود.

راه های مقابله با مقاومت میکروبی را بشناسیم
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول در هفته آگاهی از مقاومت میکروبی:

راه های مقابله با مقاومت میکروبی را بشناسیم

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول اعلام کرد: راه های متفاوتی برای پیشگیری و کنترل انتشار مقاومت آنتی بیوتیک ها در جامعه وجود دارد که باید خود را ملزم به انجام آنها بدانیم تا از عوارض آن در امان باشیم.

روزشمار هفته آگاهی از مقاومت میکروبی اعلام شد
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول در آستانه هفته آگاهی از مقاومت میکروبی:

روزشمار هفته آگاهی از مقاومت میکروبی اعلام شد

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول اعلام کرد: برای چندمین سال متوالی وزارت بهداشت و آموزش پزشکی اواخر آبان ماه را به عنوان هفته آنتی بیوتیک ها نامگذاری نموده است.

بزودی هفته آگاهی از مقاومت میکروبی آغاز می شود
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول در آستانه هفته آگاهی از مقاومت میکروبی:

بزودی هفته آگاهی از مقاومت میکروبی آغاز می شود

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول اعلام کرد: وزارت بهداشت همچون سنوات گذشته 27 آبان الی سوم آذر 1404 را به عنوان هفته آگاهی از مقاومت میکروبی (آنتی بیوتیک ها) نامگذاری کرده است.

دوره آموزشی تخصصی تب دنگی برگزار شد
مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوارکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول:

دوره آموزشی تخصصی تب دنگی برگزار شد

مدیر غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: دوره آموزشی 2 روزه تب دنگی برای مسئولین فنی صنایع غذایی و آشامیدنی شهرستان دزفول برگزار گردید.