• // - 22:42
  • بازدید: 605
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مسئول آموزش معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول:

سمینار آموزشی منشور حقوق شهروندی برگزار شد

مسئول آموزش معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: سمینار آموزشی منشور حقوق شهروندی برای پرسنل معاونت های درمان، غذا و دارو با احتساب امتیاز آموزشی برگزار شد.

مسئول آموزش معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: سمینار آموزشی منشور حقوق شهروندی برای پرسنل معاونت های درمان، غذا و دارو با احتساب امتیاز آموزشی برگزار شد.

 

به گزارش خبرنگار وب دا به نقل از روابط عمومی معاونت درمان،لیدا نادارن طحان،اظهار داشت:این سمینار آموزشی با هدف آشنایی پرسنل معاونت های درمان، غذا و دارو با حقوق اولیه در جامعه، تحت عنوان منشور حقوق شهروندی با احتساب امتیاز آموزشی برگزار شد.

 

در ادامه کیانوش پدیدار،معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی دزفول بعنوان مدرس این دوره با بیان این موضوع که هر فرد در جامعه باید از حقوق و حداقل های زندگی اجتماعی خود مطلع باشد،به تشریح قسمتهائی از این منشور مصوب دولت پرداخت و اظهار داشت:خیلی از افراد جامعه از حقوق اولیه اجتماعی خود غافلند و روحیه مطالبه گرانه در جامعه حاکم نیست.چه بسا افرادی بدون آگاهی از قوانین در خصوص احقاق حقوق خود از راه های غیرقانونی و تشنج در جامعه متوصل می شوند.

 

وی در ادامه به مواردی از حقوق شهروندی پرداخت و گفت:حق حیات،حق کرامت و برابری انسانی،حق آزادی و امنیت شهروندی،حق مشارکت در تعیین سرنوشت،حق دسترسی به اطلاعات،حق حریم خصوصی و حق دسترسی به فضای مجازی از موارد اولیه حقوق شهروندی می باشند.  

 

این دوره آموزشی توسط معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی دزفول و همکاری واحد آموزش معاونت درمان در روز شنبه 18 اسفندماه 97 در سالن اجتماعات آفتاب معاونت درمان برگزار شد.

 

 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار معاونت درمان
  • کد خبر : 8382
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید