• // - 12:21
  • بازدید: 826
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مسئول امور مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول:

جلسه ساماندهی مادران باردار پرخطر برگزار شد

مسئول امور مامایی دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: اولین جلسه مشترک معاونت های بهداشت و درمان در سال 1400 برای ساماندهی مادران باردار پرخطر در معاونت درمان برگزار شد.

مسئول امور مامایی دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: اولین جلسه مشترک معاونت های بهداشت و درمان در سال 1400 برای ساماندهی مادران باردار پرخطر در معاونت درمان برگزار شد.

 

به گزارش خبرنگار وبدا به نقل از روابط عمومی معاونت درمان،افسانه ترابی نیا،در این جلسه هم اندیشی اظهار داشت: یکی از اهداف برگزاری این جلسه تعیین راه کارهای مناسب در خصوص نوبت دهی اینترنتی مادران باردار پرخطر و صعب العبور بدلیل عدم دسترسی به اینترنت می باشد.

 

وی افزود: از مهمترین مشکلات مادران باردار در خصوص نوبت دهی اینترنتی، مراجعه به کافی نت ها در این شرایط کرونایی، محدود بودن ظرفیت نوبت دهی اینترنتی، عدم نوبت دهی سزارین الکتیو همراه با اندیکاسیون و ساماندهی مادران باردار کووید مثبت می باشند.

 

وی در خاتمه تأکید کرد: با توجه به گسترش سویه جدید دلتای کرونا و درگیری مادران باردار ،فرهنگ سازی در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی برای عموم مردم بویژه مادران باردار از اهمیت بالایی برخوردار است و باتوان مضاعف می بایبست اقدامات عملی در خصوص ترویج و فرهنگ سازی این دستورالعمل ها را در جامعه نهادیه کرد. 

 

این جلسه هم اندیشی در روز دوشنبه 18 مردادماه سال جاری با حضور مدیر درمان، مسئولین امور مامایی معاونت های درمان و بهداشت و نیز مسئولین بیمارستان بزرگ دزفول (دکتر گنجویان) در سالن اجتماعات مدافعان سلامت معاونت درمان برگزار گردید.

 

#کرونا_در_کمین_است

#همه_ماسک_بزنیم

 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار معاونت درمان
  • کد خبر : 11394
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید