رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول بمناسبت 26 آبان روز جهانی نوزاد نارس:
از تلاشگران حوزه سلامت نوزادان تجلیل شد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: به مناسبت 26 آبان روز جهانی نوزادان نارس، از تلاشگران و خیّرینی که در ارتقاء شاخص های سلامت نوزادان دانشگاه فعال بوده اند تقدیر و تشکر شد.
به گزارش خبرنگار وبدا به نقل از روابط عمومی معاونت درمان،علی قمیشی، در کمیته دانشگاهی ارتقاء شاخص های سلامت نوزادان اظهار داشت: ارائه خدمات درمانی در بخش های ویژه نوزادان نارس بسیار حساس و حیاتی است و انجام وظایف محوله در این نوع بخش ها با عشق و علاقه انجام می گیرد.
دکتر قمیشی بیان کرد: راه کارهای عملیاتی جهت به حداقل رساندن زایمان نوزادان نارس باید در دستور کار قرار گیرد و فرهنگ سازی و آگاهی بخشی عمومی برای جلوگیری از عوامل بروز این پدیده ضروری است.
وی افزود: نارسی نوزادان یکی از علل اصلی مرگ و میر در آنهاست که با برنامه ریزی مدون برای مدیریت بارداری های پرخطر، سطح بندی و ساماندهی خدمات مراقبت از مادر و نوزادهای بتوان این موضوع را کنترل و کاهش داد.
در حاشیه کمیته دانشگاهی ارتقاء شاخص های سلامت نوزادان از فعالان و خیّرین عرصه سلامت نوزادان با حضور دکتر قمیشی رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول، معاونین درمان، بهداشت، آموزش و توسعه دانشگاه و نیز سایر مسئولین اداره پرستاری و بیمارستان بزرگ دزفول (دکتر گنجویان) روز شنبه 22 آبان ماه در سالن اجلاس ستاد مرکزی دانشگاه تجلیل شد.
۱۷ نوامبر مصادف با 26 آبان روز جهانی نوزاد نارس، اولین بار سال 2011 در کشورهای مختلف جشن گرفته شد. هدف افزایش آگاهی و هشدار به عموم مردم درباره نوزادان نارس است.
#کرونا_را_جدی_بگیریم
#من_واکسن_میزنم
نظر دهید