• 1404/08/17 - 08:40
  • بازدید: 104
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول

مردم و نانوایان دزفول با انتخاب آگاهانه‌ی نان کامل، به استقبال سلامتی می‌روند

مهندس افشه، مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشت، از فعالیت بیش از ۴۰ نانوایی در طرح پخت نان کامل در این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول، مهندس افشه، مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشت، از فعالیت بیش از ۴۰ نانوایی در طرح پخت نان کامل در این شهرستان خبر داد. 

️وی با بیان اینکه اجرای این برنامه با هدف ارتقای کیفیت نان، افزایش ارزش تغذیه‌ای، کاهش بیماری‌های غیرواگیر و کاهش ضایعات آرد انجام می‌شود، افزود: نانوایی‌های منتخب با استفاده از آرد سبوس‌دار و روش‌های بهبود‌یافته پخت، نسبت به تولید و عرضه نان کامل به شهروندان اقدام می‌کنند.

️مهندس افشه اظهار داشت: همزمان با اجرای این طرح، بازرسان بهداشت محیط به‌صورت مستمر نسبت به بازرسی، نظارت و نمونه‌برداری از آرد و نان تولیدی نانوایی‌های مجری طرح اقدام می‌کنند تا کیفیت و سلامت محصولات از نظر انطباق با استانداردهای بهداشتی و تغذیه‌ای مورد ارزیابی قرار گیرد.

️وی با تأکید بر اهمیت برنامه نان کامل در ارتقای سلامت جامعه گفت: این برنامه از جمله طرح‌های اولویت‌دار در حوزه امنیت غذایی است و با همکاری اداره جهادکشاورزی ،صنعت، معدن و تجارت، اتحادیه نانوایان و سایر دستگاه‌های مرتبط در شهرستان دزفول در حال اجرا می باشد. 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 19561
کلمات کلیدی
شادی ذاکرزاده

شادی ذاکرزاده