روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
مسابقه نقاشی به مناسبت روز جهانی قلب
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول، به مناسبت روز جهانی قلب، مسابقه نقاشی با محوریت "قلب شما شایسته توجه است؛ هیچ ضربان قلبی را از دست ندهید" برگزار میگردد.
مدیرگروه پیشگیری از بیماری های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
هر گزش، یک هشدار؛ هاری را دستکم نگیرید
مدیرگروه پیشگیری از بیماری های واگیر معاونت بهداشت، به مناسبت روز جهانی هاری (۶ مهرماه) با شعار جهانی سال جاری «وقتشه! تو، من، با هم؛ جامعهای بدون هاری» بیان کرد: هاری یک بیماری کشنده است و در صورت بروز علائم، هیچ درمانی ندارد و در صورت ابتلا، در ۱۰۰٪ موارد منجر به مرگ میشود.
مدیرگروه بهبود تغذیه
عوامل خطر ابتلا به بیماریهای قلبی مرتبط با تغذیه
مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت، درخصوص عوامل خطر ابتلا به بیماریهای قلبی مرتبط با تغذیه گفت:چاقی در ایجاد بسیاری از عوامل خطر بیماری های قلبی از جمله؛ فشارخون، افزایش فاکتورهای التهابی، اختلال چربی خون و اختلال عملکرد عروق نقش دارد.
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
مسابقه انتخاب روغن سالم به مناسبت روز جهانی قلب
باتوجه به اهمیت رژیم غذایی مناسب به خصوص انتخاب روغنهای باکیفیت، در سلامت قلب و عروق، گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت، پرسشنامهای جهت سنجش آگاهی عموم، طراحی نموده است.
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
پیام تبریک دکتر عصار، معاون بهداشت دانشگاه، به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط
دکتر مهشید عصار، معاون بهداشت دانشگاه، روز جهانی بهداشت محیط(۲۶ سپتامبر) را به تمامی کارشناسان پرتلاش این حوزه تبریک گفت.
مدیرگروه پیشگیری از بیماری های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
برگزاری کارگاه ۲ روزه جهت بروزرسانی اطلاعات کارکنان بهداشت در مراکز محیطی و ستادی
دکتر لیلا محبی، مدیرگروه پیشگیری از بیماریهای واگیر معاونت بهداشت، از برگزاری کارگاه ۲ روزه، جهت بروزرسانی اطلاعات کارکنان بهداشت، در مراکز محیطی و ستادی، مطابق با آخرین دستورالعملهای کشوری، خبر داد.
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
پاسخ های علمی درست به باورهای تغذیهای نادرست
مصرف متعادل ماهی در بارداری مضر است؟ پاسخ: خیر
مدیرگروه بهبود تغذیه
عوامل خطر ابتلا به بیماری های قلبی مرتبط با تغذیه
مهندس جودکیان، مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت، درخصوص یکی از عوامل خطر ابتلا به بیماریهای قلبی بیان کرد: مصرف مقادیر بالای چربی اشباع و ترانس،ز عوامل خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی می باشد.
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
فرآیند نهادینه سازی فرهنگ سلامت بعنوان بخش مهمی از فرهنگ عمومی کلید خورد/عزم مشترک امام جمعه، معاونت بهداشت و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول، جلسهای با حضور دکتر عصار معاون بهداشت دانشگاه و مهندس سعادتیفرد رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دزفول برگزار شد. این نشست با هدف بررسی روش اجرای برنامه ارتقای فرهنگ سلامت و ترویج سبک زندگی سالم در سطح شهرستان صورت گرفت.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
استخدام ۴۷ نیروی تازه نفس در حوزه بهداشت دانشگاه
دکتر مهشید عصار، معاون بهداشت، درخصوص آزمون استخدامی روز پنجشنبه مورخ ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ بیان کرد: از اولویتهای اصلی دانشگاه، توسعه خدمات پیشگیرانه و توجه به ارتقای نیروی انسانی متخصص در جهت ارتقاء سلامت جامعه و نیز تقویت زیرساخت حوزه بهداشت است.