• // - 12:26
  • بازدید: 10
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی معاونت بهداشت

تشدید نظارتهای بهداشتی بر واحدهای تهیه و توزیع لبنیات سنتی توسط بازرسین بهداشت محیط

 به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، مهندس علی افشه مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشت گفت: مصرف شیر خام آلوده یا فرآورده‌های لبنی حاصل از آن که به خوبی جوشانده نشده‌اند، استنشاق هوای آلوده در محیط‌های نگهداری دام و ورود باکتری از راه خراش‌های پوستی و ملتحمه چشم از راه‌های انتقال تب مالت می باشد. 
 
وی با اعلام این خبر گفت به منظور پیشگیری از شیوع تب مالت در شهرستان، تشدید نظارت بر واحدهای تولید و عرضه لبنیات سنتی در دستور کار بازرسان بهداشت محیط این معاونت قرار خواهد گرفت .
 
در این بازرسی ها ضمن نظارت و نمونه برداری از تولیدات فراوری شده لبنی ، در خصوص رعایت مدت زمان جوشیدن شیر و شرایط نگهداری لبنیات و رعایت شرایط بهداشت محیطی  به کارکنان این واحدها آموزش داده می شود.
 
شهروندان در صورت مشاهده هرگونه عدم رعایت شرایط بهداشت در مراکز تهیه و توزیع مواد لبنی، از طریق سامانه شکایت 190 وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اطلاع رسانی نمایند. تمام موارد غیربهداشتی اعلام شده، فورا  پیگیری خواهد شد.
 
#نقش_من_در_جوانی_ایران
#ایران_جوان_ایران_قوی
  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 17706
کلمات کلیدی
محمدمهدی محمودی

محمدمهدی محمودی