مصاحبه با دکتر عبدالکریم فیروز زاده
مصاحبه با دکتر عبدالکریم فیروز زاده
دکتر عبدالکریم فیروز زاده معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول

این روزها در خصوص انجام واکسیناسیون و عایت پروتکل ها سوالات بیشماری در ذهن شهروندان متبادر شده است به همین دلیل اهم موارد را با دکتر عبدالکریم فیروز زاده معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول درمیان گذاشتیم.
چه توصیه ای برای افزایش استقبال مردم از مراکز واکسیناسیون دارید.؟
سوال جالبی است، واکسیناسیون حق الناس است هر یک از ما اگر از تزریق واکسن امتناع کنیم و عملکرد ما باعث شود برای دیگران مشکلی فراهم شود مسئولیم و در حال حاضر تنها راه مهار بیماری کرونا انجام واکسیناسیون است.
چند درصد مردم بایستی تزریق واکسن کرونا را داشته باشید تا ایمنی حاصل شود؟ حداقل هفتاد درصد مردم بایستی واکسینه بشوند تا بتوانیم اعلام کنیم ایمنی حاصل شده است
نقش آموزش در رعایت پروتکل ها بهداشتی را مطرح کنید؟
اساس پیشگیری آموزش است چرا که با تغییر رفتار در برابر بیماری های نوظهور و رعایت پروتکل ها میتوان به عدم گسترش بیماری کمک کرد تا تحقق واکسیناسیون بالای هفتاد درصد رخ دهد.
آیا بیماری کرونا حذف شدنی است؟ با این شرایط خیر در نهایت بیماری آندمیک می شود ویروس حذف شدنی نیست ولی با رعایت پروتکل ها و انجام واکسیناسیون مهار شدنی است.
برای مواجه شدن احتمالی با پیک بعدی چه توصیه ای دارید؟ بایستی بسرعت عملیات واکسیناسیون را انجام داد و جامعه هدف را تحت پوشش قرار دهیم تا آن موقع رعایت پروتکل های بهداشتی نیز ضروری است.
چه واکسنی رو برای تزریق به مردم توصیه می کنید؟
برابر دستورالعمل ها ی وزارت بهداشت هر واکسنی که تامین شد مردم در اسرع وقت نسبت به تزریق آن اقدام کنند
سبک زندگی در دوران پسا کرونا و ارزیابی پیامدهای کرونا در زندگی روزمره چگونه است؟ کرونا بیماری نوظهوری است و روزانه بر دانش ما در خصوص رفتار با این ویروس اضافه می شود ما بایستی علاوه بر انجام واکسیناسیون عموم شهروندان کماکان بر رعایت انجاو پروتکل های بهداشتی اصرار داشته باشیم.
دکتر فیروز زاده از حضرت عالی بابت وقتی که در اختیار ما گذاشتید سپاسگزارم.
نظر دهید