• // - 12:55
  • بازدید: 629
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدير غذا و محصولات آرايشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول:

کمیته هماهنگی طرح پایش PMSبرگزار شد

مدير غذا و محصولات آرايشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد:کمیته هماهنگی و برنامه ریزی برای اجرای طرح پایش فراورده های غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه معاونت غذا و دارو (PMS)برگزار شد.

مدير غذا و محصولات آرايشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد:کمیته هماهنگی و برنامه ریزی برای اجرای طرح پایش فراورده های غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه معاونت غذا و دارو  (PMS)برگزار شد.

 

به گزارش خبرنگار ایفدانا به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو،غلامرضا مهشاد،در خصوص هدف از اجرای طرح پایش PMS اظهار داشت:نمونه برداری از محصولات سطح عرضه که قوت غالب مردم می باشد بمنظور بررسی فاکتورهای با قابلیت مصرف انسانی،مطابق با ضوابط وزارت بهداشت جهت ارتقای سطح سلامت مصرف کنندگان در زمینه های موادخوراکی،آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی بصورت ماهانه صورت می گیرد.

 

مدیر غذا دانشگاه علوم پزشکی دزفول افزود:در این کمیته نقاط قوت و ضعف این طرح در سال 97 مورد ارزیابی قرار گرفت.تغییرات و پیشنهادهای کاربردی برای اجرای هرچه بهتر این طرح در سال 98 مطرح گردید.

 

در خاتمه دکتر داود سلمانپور معاون غذا و دارو بیان داشت:باید تیمهای کارشناسی قوی و با برنامه ریزی دقیق نسبت به اجرای طرح پایش در سطح عرضه و اجرای کامل دستورالعملهای وزارت بهداشت که ضامن حفظ و سلامت مصرف کنندگان در جامعه می باشد تشکیل گردد.

 

این کمیته در روز یکشنبه سوم شهریورماه 98 با حضور دکتر سلمانپور معاون غذا و دارو، مدير غذا و محصولات آرايشی و بهداشتی،رئیس اداره آزمایشگاه کنترل مواد و کارشناسان نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی در سالن اجتماعات آفتاب این معاونت تشکیل گردید.

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 8985
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید