• // - 07:53
  • بازدید: 1117
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول

کارگاه آموزشی نحوه استفاده از دستگاه‌های پرتابل کنترل موادغذایی

کارگاه آموزشی کاربری صحیح دستگاههای پرتابل کنترل موادغذایی در سطح عرضه با حضور مهندسین محیط شهرستان‌های شوش ،گتوند و دزفول مورخه چهارشنبه30 فروردین برگزار گردید.

 

مهندس علی افشه مدیرگروه مهندسی بهداشت محیط معاونت بهداشتی خبر می دهد:

در این کارگاه یک روزه نماینده شرکت سازنده دستگاه‌های پرتابل کنترل موادغذایی، نحوه کار با دستگاههای اندازه­گیری بار میکروبی سطوح ، دستگاه اندازه‌گیری نمک در غذا، دستگاه PH متر دیجیتال پرتابل ، دستگاه رطوبت‌سنج ، دستگاه دماسنج لیزری و نفوذی را بصورت تئوری و عملی جهت حاضرین در کارگاه آموزش دادند.

مهندس افشه  مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی با بیان اهمیت تجهیز بازرسان بهداشت محیط به وسایل پرتابل کنترل مواد غذایی اشاره کرد  با استفاده از این دستگاهها  نیاز به آزمایشگاه‌های کنترل مواد غذایی کمتر می‌شود و نمونه برداری ها هدفمند تر صورت  میگیرد. به عنوان مثال با کمک این دستگاه ، بازرسان می‌توانند سلامت روغن فست فودی‌ها یا قنادی را در محل بررسی کنند و مداخلات لازم را در محل
انجام دهند ، ایشان  با اشاره به تجهیز تیم‌های بازرسی به ترمومتر و دستگاه‌های سنجش برودت گفت: با کمک همین پارامتر ساده محیطی همکاران می‌توانند از مسمومیت احتمالی و بروز طغیان های منتقله از غذا  که ممکن است بر اثر عرضه غذای سرد یا گرم در رستوران‌ها رخ دهد جلوگیری کرد.


  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 5826
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید