• // - 14:50
  • بازدید: 654
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول

کارگاه آموزشی تغذیه سالم برای دستیابی به جهانی بدون گرسنگی در معاونت بهداشت برگزار شد.

به مناسبت بزرگداشت روز جهانی غذا 16 اکتبر (24 مهر ماه ) کارگاه آموزشی تغذیه سالم برای دستیابی به جهانی بدون گرسنگی با همکاری مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد دزفول و با حضور دکتر مسعودی فر معاون بهداشت دانشگاه، مهندس اعلمی معاون فنی، مدیران گروه معاونت بهداشت، کارشناسان تغذیه شهرستان ها و مدیران سایر گروه ها درمعاونت بهداشت برگزار شد.

به مناسبت بزرگداشت روز جهانی غذا 16 اکتبر (24 مهر ماه ) کارگاه آموزشی تغذیه سالم برای دستیابی به جهانی بدون گرسنگی با همکاری مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد دزفول و با حضور دکتر مسعودی فر معاون بهداشت دانشگاه، مهندس اعلمی معاون فنی، مدیران گروه معاونت بهداشت، کارشناسان تغذیه شهرستان ها و مدیران سایر گروه ها درمعاونت بهداشت برگزار شد.

در سال جاری FAO سازمان خوار و بار و کشاورزی به مناسبت بزرگداشت روز جهانی غذا 16 اکتبر (24 مهر ماه ) شعاری مبنی بر "تغذیه سالم برای دستیابی به جهانی بدون گرسنگی" که در حقیقت اتحاد جهانی برای به صفر رساندن گرسنگی که یکی از اهداف برنامه توسعه پایدار  می باشد DGD را برای این روز اعلام کرده است.

به همین مناسبت با توجه به نقش غذای سالم در بهبود کیفیت زندگی خصوصا مصرف سبزی ها در کنترل بیماری های مرتبط با تغذیه کارگاه آموزشی یک روزه ای با همکاری مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد دزفول برگزار گردید.

جهت تدریس مباحث مرتبط با تغذیه در زمینه کشاورزی از جمله روغن های خوراکی از مزرعه تا سفره و سموم دفع آفات و باقی مانده های سموم در مواد زراعی و باغی از اساتید مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد دکتر عجم گرد معاون پژوهشی مرکز  تحقیقات و دکتر رضا بیگی استادیار و عضو هیات علمی مرکز تحقیقات دعوت به عمل آمد.

در ابتدای این جلسه دکتر مسعودی فر یادآور شد نه تنها اقدامات درون بخشی بهداشت، بلکه تقویت  برنامه های فرابخشی برای ارتقاء امنیت غذا و تغذیه در کل کشور حائز اهمیت می باشد و آن را به عنوان یکی از ارکان مهم برشمرد.

در ادامه این جلسه مهندس جودکیان مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت ضمن قرائت بیانیه فائو به راهکارهای دفتر بهبود تغذیه مطالبی را مطرح و سپس در زمینه جایگاه سبزی ها در رژیم های غذایی و بهره گیری مطلوب بیولوژِیک سلولی از مواد مغذی و  بشقاب سلامت خانوار و اهمیت مصرف این گروه که  علاوه بر پیشگیری از تجمع کالری در بدن وکنترل بیماری های مرتبط با تغذیه از جمله دیابت، فشار خون، دیس لیپیدمی و ... مطالبی ارائه شد.


 

 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 9227
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید