رئیس اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی دزفول:
نخستین دوره آموزشی پرسپتورشیپ برگزار شد
رئیس اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: برای اولین بار دوره آموزشی مدل پرسپتورشیپ در دانشگاه علوم پزشکی دزفول برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وبدا ،مریم نعمانی، بیان داشت: هدف از برگزاری دوره آموزشی مدل آموزشی پرسپتورشیپ، پیاده سازی فرآیند سازمان یافته به منظور توانمندسازی و حمایت از پرستاران مبتدی جهت یادگیری و آموزش در محیط بالینی و بکارگیری در بخش های مختلف بیمارستانی می باشد.
نعمانی افزود: آموزش و توانمند سازی پرسنل جدیدالورود یکی از مهمترین عوامل در آموزش ضمن خدمت کارکنان به شمار می رود که با بهره مندی از یک برنامه سازمان یافته و فرآیند دقیق می توان به بهره وری فردی و سازمانی در بیمارستان ها دست یافت و در نهایت ساختارهای نگرشی، مهارتی و شناختی کارکنان را در بدو خدمت ارتقاء بخشید.
وی افزود: استقرار مدل آموزشی پرسپتورشیپ در هر بیمارستان موجب افزایش اثربخشی آموزشها، افزایش رضایتمندی حاصل از آموزش، افزایش سطح دانش و مهارت افراد و در نتیجه ارتقاء سطح کیفی و عملکرد کارکنان بالینی و رضایتمندی گیرندگان خدمت خواهد شد.
رئیس اداره پرستاری خبر داد: بر اساس برنامه های تدوین شده، تعدادی از پرستاران توانمند و ماهر تحت عنوان پرسپتور (مربی) تربیت و بکارگیری خواهند شد.
نعمانی افزود: منتخبین از میان نیروهای شاغل هر بخش طبق موازین و شرایط خاص توسط سرپرستار بخش مربوطه، مدیر خدمات پرستاری بیمارستان و سوپروایزر آموزشی بیمارستان انتخاب و ارزیابی خواهند شد.
وی در خاتمه بیان کرد: پس از تأیید صلاحیت حرفه ای افراد منتخب، پرسپتورها طی زمان معینی وظیفه آموزش پرسنل جدیدالورود و نیز دانش مهارتی و بالینی خود را به آنها مطابق با استانداردهای وزارتی منتقل خواهند کرد.
این دوره آموزشی در روز یکشنبه 11 تیرماه 1402 با حضور مدیران پرستاری و تعدادی از پرستاران بخشهای بیمارستانی در سالن اجتماعات مدافعان سلامت معاونت درمان برگزار گردید. مدرس این دوره مریم نعمانی، کارشناس ارشد پرستاری و رئیس اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی دزفول بود.
نظر دهید