• // - 00:15
  • بازدید: 892
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دزفول

رئیس اورژانس کشور از مناطق سیل زده دزفول بازدید کرد

پیش از ظهر امروز شنبه 28 فروردین 1395 دکتر صابری نیا رییس اورژانس کشور و دکتر سرور معاون فنی اورژانس کشور از مناطق سیل زده در شهرستان دزفول بازدید کردند.

 

پیش از ظهر امروز شنبه 28 فروردین 1395 دکتر صابری نیا رییس اورژانس کشور و دکتر سرور معاون فنی اورژانس کشور از مناطق سیل زده در شهرستان دزفول بازدید کردند.

دکتر صابری نیا پس از بازدید از مناطق سیل زده در سالن جلسات معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول حضور یافتند و به جمع بندی و بررسی اقدامات انجام شده توسط ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی دزفول پرداختند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول خانم دکتر توکلی اقدامات انجام شده توسط تیمهای بهداشتی را تشریح کرده وگفتند: تیمهای بهداشت شامل پزشک، ماما، کارشناس بهداشت محیط، کارشناس مبارزه با بیماریها بصورت شیفتی و ۲۴ ساعته در مناطق اسکان سیل زدگان حضور داشتند و خدمات بهداشتی و درمانی لازم را به سیل زدگان ارائه دادند.

آقای دکتر محمد افضل زاده رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دزفول نیز ضمن  خوش آمد گویی به ریاست اورژانس کشور و هیئت همراه، اقدامات ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی دزفول و مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دزفول را تشریح  کرده و با بیان اینکه با اعمال مدیریت پیش از حادثه و تخلیه مناطق در خطر، خوشبختانه هیچگونه تلفات جانی نداشته ایم افزود: اورژانسهای پیش بیمارستانی شهرهای دزفول، شوش و گتوند طی چند روز گذشته در آماده باش صد در صد بوده اند و با استقرار در مناطق پر خطر آماده ارائه مراقبتهای لازم به آسیب دیدگان بوده اند.

دکتر پریدار رییس دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز ضمن خوش آمد گویی به ریاست اورژانس کشور و هیئت همراه، برخی اقدامات تیم مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی دزفول را  بصورت مختصرتشریح کرده و عدم وجود تلفات جانی در حادثه طغیان رودخانه دز را ناشی از اقدامات پیشگیرانه و به موقع و هماهنگی بین نهادهای مرتبط دانست.

در پایان دکتر صابری نیا رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور تلاشها و اقدامات سریع و به موقع تیم ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی دزفول را ستود و از کلیه پرسنل و مدیران دانشگاه که در مدیریت بحران طغیان رودخانه مشارکت داشتند  تشکر و قدر دانی نمودند.

دکتر صابری نیا پس از پایان جلسه در ساعت ۱۳:۴۵ به دیدار ۲ ساعته خود از دانشگاه علوم پزشکی دزفول پایان دادند.

 

 


  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی
  • کد خبر : 3552
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید