معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول
جلسه آموزشی و توجیهی جهت اتحادیه های اصناف اغذیه فروشی ها و صنعت و معدن و تجارت
مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه مهندس جودکیان خبر داد :گوشتهای فرآوری شده یکی از عوامل پرخطری است که می تواند بروز بیماریهایی مانند سرطان را افزایش دهد ...
روز چهارشنبه مورخ 5/8/95 به مناسبت روز جهانی غذا در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی جلسه آموزشی و توجیهی جهت اتحادیه های اصناف اغذیه فروشی ها و صنعت و معدن و تجارت که به نوعی سلامت مردم در دست های آنها است در خصوص سامان دهی قست فود ها و ارائه پیشنهاداتی درکاهش عوامل خطری که مردم را تهدید می کند تشکیل شد .
مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه مهندس جودکیان خبر داد: گوشتهای فرآوری شده یکی از عوامل پرخطری است که می تواند بروز بیماریهایی مانند سرطان را افزایش دهد که متاسفانه مصرف این نوع ماده غذایی به دلیل نوع طبخ سریع – نمک و چربی و سایر طعم دهنده ها رو به افزایش است که امید است با افزایش آگاهی مردم در مدیریت مصرف این اقلام و آموزش های اثر گذ ار درصنوف و اتحادیه ها ی مواد غذایی بتوانیم گامی در جهت سلامتی مردم برداریم . سپس دکتر شفیعی مدیر گروه بیماریهای غیر واگیر مبحث خود را با ذکر آمار به تشریح بیماریهای NCD آغاز نمود و در ادامه به ماده 37 و آیین نامه های مرتبط با آن پرداخت .





نظر دهید