• // - 23:46
  • بازدید: 857
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در دیدار با رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شوش:

تاکید دکتر نوروز سواری بر ضرورت فرهنگ سازی در خصوص تحکیم بنیان خانواده

حجت الاسلام والمسلمین حسینوند رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شوش با مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوش دیدار کرد.

حجت الاسلام والمسلمین حسینوند رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شوش با مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوش دیدار کرد. 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوش، در این دیدار که در دفتر مدیریت شبکه برگزار شد، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان شوش انتصاب دکتر نوروز سواری بعنوان مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوش را تبریک عرض نموده و برای وی آرزوی موفقیت و سلامتی کرد. 

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوش نیز ضمن ابراز خرسندی از این ملاقات بر همکاری این نهاد با سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان شوش تاکید کرد.

دکتر نوروز سواری اظهار داشت: متاسفانه دشمن به شیوه های گوناگون به دنبال بیگانه کردن نسل جوان نسبت به ارزش های اسلامی است.

این مقام مسئول با تاکید بر ضرورت فرهنگ سازی در خصوص تحکیم بنیان خانواده خاطر نشان کرد: خانواده از مهم ترین نهادهای اجتماعی است که استحکام بنیان های آن برای برخورداری از جامعه ای پویا و با نشاط ضروری به شمار می رود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوش در همین خصوص ادامه داد: می توان با آموزش صحیح در دوره کودکی و نوجوانی و نهادینه کردن باورها و ارزش های درست تاثیر بسزایی در سلامت و تحکیم نهاد خانواده گذاشت و اینگونه سلامت روانی و اجتماعی افراد را تضمین کرد.*

دکتر سواری در خاتمه بالا رفتن سن ازدواج را زنگ خطری برای جامعه دانست و بر تاسی گرفتن از سیره اهل بیت (ع) در این امر مبارک و کنار گذاشتن هزینه های سر سام آور تاکید کرد.

گفتنی است که حجت الاسلام والمسلمین علیرضا طاهری اصل رابط فرهنگی شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوش و رضا معمارزاده مسئول بازرسی و رسیدگی به شکایات شبکه در این نشست حضور داشتند.
  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار شبکه شوش
  • کد خبر : 6651
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید