روابط عمومي شبكه بهداشت ودرمان شهرستان گتوند
برگزاری کارگروه عزاداری محرم در شهرستان گتوند
دکتر کلانتری مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان گتوند با اشاره به برگزاری جلسات هماهنگی و کارگروه عزاداری محرم در شهرستان گتوند گفت : در اولین جلسه که در قالب چهل و پنجمین جلسه ستاد کرونای شهرستان برگزار شد ، دستورالعمل عزاداری ایام محرم و صفر با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری تشریح شد و مقرر گردید در اسرع وقت کارگروه ویژه عزاداری محرم با حضور ادارات ذیربط برگزار گردد .
دکتر کلانتری مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان گتوند با اشاره به برگزاری جلسات هماهنگی و کارگروه عزاداری محرم در شهرستان گتوند گفت :
در اولین جلسه که در قالب چهل و پنجمین جلسه ستاد کرونای شهرستان برگزار شد ، دستورالعمل عزاداری ایام محرم و صفر با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری تشریح شد و مقرر گردید در اسرع وقت کارگروه ویژه عزاداری محرم با حضور ادارات ذیربط برگزار گردد .
در جلسه دوم در قالب کارگروه عزاداری محرم با حضور امام جمعه و فرماندار شهرستان گتوند و روسای ادارت ذیربط ، وظایف دستگاه ها و نهادها بیان شده و به تصویب رسید .
در این جلسه مهندس احسانی نیا فرماندار شهرستان گتوند بر لزوم همکاری همه ادارات با سازمان تبلیغات اسلامی و شبکه بهداشت جهت برگزاری هر چه با شکوه تر عزاداری سرور و سالار شهیدان با رعایت پروتکل های بهداشتی تاکید کردند. همچنین از سوی مهندس صیدی پور سرپرست مرکز بهداشت ضوابط برگزاری مراسم عزاداری امسال و وظایف دستگاه ها و نهادها ارائه شد و به تصویب رسید .
جلسه سوم با حضور مسئولین هیات های مذهبی ، حسینیه ها و مداحان در حضور امام جمعه و فرماندار شهرستان گتوند برگزار شد . در این جلسه که با هدف توجیه دست اندرکاران برگزاری مراسم به رعایت دستورالعمل عزاداری با فاصله گذاری برگزار شد ، حجت الاسلام و المسلمین اسدپور امام جمعه گتوند بر همکاری کامل و بدون نقص هیات ها با بازرسین بهداشتی تاکید نمودند .






نظر دهید