معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول
بازدید معاون بهداشتی دانشگاه و مدیر گروه بهداشت محیط از رستورانها و آشپزخانه های بیرون بر شهرستان دزفول
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول به همراه مدیرگروه بهداشت محيط در قالب برنامه های بسیج سلامت نوروزی سال 1396 از رستورانها و آشپزخانه های بیرون بر در سطح شهرستان دزفول بازديد بعمل آوردند.
هر ساله با نزدیک شدن به سال جدید و اغاز برنامه سلامت نوروزی ، تشديد نظارت و بازرسي از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي و اماكن حساس در ساعات غيراداري و روزهاي تعطيل در راستاي كنترل عوامل محيطي و مشكلات بهداشتي توسط بازرسان بهداشت محيط معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني دزفول طبق دستورالعمل برنامه ريزي و اجرا مي گردد.به همين منظور و با هدف ارتقاء سطح سلامت شهروندان و بهبود كيفيت محصولات مواد غذايي در سطح عرضه دکتر توکلی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول به همراه مهندس افشه مدیر گروه بهداشت محیط و تيم بازرسي فوريت هاي بهداشت محيط دانشگاه در تاریخ 24/12/95 از تعدادي از مراكز تهيه و توزيع و فروش مواد غذايي حساس از جمله رستوران ها ، آشپزخانه های بیرون و قنادی های سطح شهرستان بصورت ميداني بازديد نمودند و از نزديك فعاليت ها و اقداماتي كه سلامت و ايمني مواد غذايي شهروندان و مسافران را تامين مي كند را مورد ارزيابي قرار دادند.در این بازدید دکتر توکلی ضمن حائز اهمیت خواندن رعايت اصول بهداشت مواد غذايي ، تهيه كارت بهداشت و گواهي بهداشت عمومي كارگران و رعايت نظافت عمومي محل كار تاكيدکردند، با توجه به این موضوع که سلامت همشهريان و مسافران از اولویت های کاری معاونت بهداشتی است و تغيير در شيوه زندگي امروزي منجر به حضور فعال زنان در جامعه گرديده كه متعاقباً عدم حضور همسران و مادران در منزل را به دنبال داشته و نهايتا استفاده از مواد غذايي در خارج از منزل به شكل يك فرهنگ به ويژه در شهرهاي بزرگ درآمده است، كنترل و بازرسي بهداشتي از مراكز تهيه، طبخ، توزيع، عرضه و فروش مواد غذايي و اماكن عمومي حساس، اماكن بين راهي، مراكز اقامتي و مراكز و اماكن مشابه با هدف بهبود وضعيت بهداشتي مراكز و اماكن مذكور و حفظ و ارتقاء ايمني و سلامت مواد غذايي مي تواند گامي به سوي دستيابي به جامعه اي سالم باشد. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در راستاي اجراي هر چه بهتر برنامه، خواستار اطلاع رساني در خصوص سامانه بهداشت ۱۹۰ به منظور رسيدگي به شكايات مردمي در زمينه بهداشت محيط اين مراكز و اماكن شدند.
همچنین مهندس افشه مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی نیز در این بازدیدها ، با توجه به اينكه حفظ سلامت و امنيت غذايي از مهمترين وظايف بازرسان بهداشت محيط این حوزه مي باشد به متصديان عرضه كننده مواد غذايي متذکر شد: در صورتيكه هر گونه تخلف در اين خصوص از سوی کارشناسان و بازرسین مربوطه مشاهده شود، مطابق قوانين بهداشت محيط با متخلفين برخورد و از ادامه فعاليت آنها جلوگيري بعمل خواهد آمد .مهندس افشه اضافه کرد با توجه به حضور گسترده مسافران و کاروانهای راهیان نور در سطح استان و شهر دزفول بازديد هاي بازرسان بهداشت محيط ، به ويژه از مجموعه رستوران ها و كبابي هاي اين شهر بصورت مستمر در حال انجام است.
وی اظهارداشت: نحوه نگهداري مواد غذايي در سردخانه ها، نوع پوشش پرسنل رستوران ها و نداشتن كارت سلامت برخي از پرسنل ،استفاده از رنگ و اسانس غیرمجاز از مشكلاتي است كه در جهت رفع آن اقدامات انجام و تذکرات لازم داده می شود.








نظر دهید