• 1404/09/30 - 09:36
  • بازدید: 50
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی مرکز بهداشت دزفول

برگزاری مانور زلزله در شهر جندی شاپور: هنگام وقوع زلزله در مدارس، اولین و مهم‌ترین اقدام پناه‌گیری صحیح است

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت دزفول، فاطمه کریمی، مدیر مرکز آموزش بهورزی این مرکز گزارش داد؛ در راستای افزایش سطح آمادگی و ارتقای آگاهی دانش آموزان در برابر حوادث غیرمترقبه، به ویژه زلزله، مانور زلزله در مدرسه پسرانه دانش ۱ شهر جندی شاپور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت دزفول، فاطمه کریمی، مدیر مرکز آموزش بهورزی این مرکز گزارش داد؛ در راستای افزایش سطح آمادگی و ارتقای آگاهی دانش آموزان در برابر حوادث غیرمترقبه، به ویژه زلزله، مانور زلزله در مدرسه پسرانه دانش ۱ شهر جندی شاپور برگزار شد.

 

فاطمه کریمی در این خصوص گفت: هدف از برگزاری این مانور، آموزش اصول ایمنی، نحوه صحیح پناه‌گیری در زمان وقوع زلزله و تخلیه امن کلاس‌ها بود و دانش‌آموزان با اقدامات اولیه قبل و پس از زلزله آشنا شدند. در جریان اجرای مانور، آموزش‌های لازم به دانش‌آموزان ارائه و مسیرهای خروج اضطراری و نقاط امن مدرسه به آنان معرفی شد.

 

کریمی بیان کرد؛ هنگام وقوع زلزله در مدارس، اولین و مهم‌ترین اقدام پناه‌گیری صحیح است. دانش‌آموزان باید بلافاصله زیر میزها یا در مکان‌های امن پناه بگیرند و از ایستادن در نزدیکی پنجره‌ها، درهای شیشه‌ای و دیوارهای بلند خودداری کنند. در صورتی که در فضای باز هستند، از نزدیک شدن به ساختمان‌ها، درختان و خطوط برق خودداری نمایند. پس از پایان لرزش‌ها، باید به آرامی از مسیرهای خروج اضطراری مشخص‌شده خارج و به نقاط امن مدرسه بروند.

 

داشتن آمادگی قبلی، آشنایی با نقاط امن مدرسه و آگاهی از روش‌های صحیح پناه‌گیری می‌تواند در کاهش آسیب‌ها و حفظ ایمنی دانش‌آموزان در چنین مواقعی موثر باشد.

 

این برنامه با مشارکت مرکز آموزش بهورزی مرکز بهداشت دزفول، هلال احمر شهرستان، شهرداری جندی شاپور، آتش‌نشانی شهر چغامیش و مدیران و کارکنان مدرسه پسرانه دانش ۱ و احمد مهرابی بهورز پایگاه سلامت شهر جندی شاپور برگزار شد.

  • گروه خبری : اخبار مرکز بهداشت دزفول
  • کد خبر : 19969
کلمات کلیدی
هادی احسان بخش

هادی احسان بخش

تصاویر