روابط عمومی مرکز بهداشت دزفول
متوسط مصرف سرانه شیر و لبنیات در ایران ۱۹۰ گرم در روز است
مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان دزفول گفت: متوسط مصرف سرانه شیر و لبنیات در ایران ۱۹۰ گرم در روز است که استاندارد مصرف روزانه آن ۲۵۰ گرم می باشد.
 
                                مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان دزفول گفت: متوسط مصرف سرانه شیر و لبنیات در ایران ۱۹۰ گرم در روز است که استاندارد مصرف روزانه آن ۲۵۰ گرم می باشد. 
 زینب رفعت پناه ادامه داد:  لبنیات یکی از گروه های غذایی است که مصرف آن نقش انکار ناپذیری در حفظ و ارتقاء سلامت بدن دارد. از این رو با توجه به اهمیت مصرف این گروه غذایی، امسال ۱۱ خرداد به عنوان روز جهانی شیر با شعار از لبنیات لذت ببرید، نامگذاری شده است.
 ایشان به نقش بدیهی و مسلم مصرف لبنیات در تامین سلامتی افراد اشاره کرد و تصریح کرد: از دیدگاه سلامت با رویکرد پیشگیری بهتر از درمان است، خرید مواد لبنی، هزینه نبوده بلکه یک نوع سرمایه گذاری برای تندرستی می باشد. 
 رفعت پناه  اظهار کرد: کمبود مصرف لبنیات سبب عدم تامین کلسیم مورد نیاز بدن و کاهش تراکم بافت استخوانی و در نهایت ایجاد پوکی استخوان خواهد شد. کلسیم علاوه بر استخوان سازی، در سلامت دندان ها، حرکت عضلات و انتقال پیام های عصبی در بدن نقش دارد.
  در خاتمه توصیه می شود: بهتر است برای جذب بیشتر لبنیات، نوع کم چرب آن استفاده شود و مصرف ویتامین D کافی همزمان با مصرف کلسیم جهت استخوان سازی امری لازم و ضروری می باشد.
              
                 
             
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
             
             
             
             
             
            
نظر دهید