• // - 14:27
  • بازدید: 332
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی مرکز بهداشت دزفول

در مرداد ماه ۱۴۰۱ بازرسان بهداشت محیط تعداد ۱۰۸۵ مورد سنجش مواد غذایی با تجهیزات پرتابل انجام داده اند.

مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول عنوان کرد: یکی از فعالیت های روتین بازرسان بهداشت محیط انجام سنجش مواد غذایی با تجهیزات پرتابل است که از مهترین اقدامات در این سنجش می توان به اندازه گیری میزان روغن مواد غذایی مصرفی، میزان ید نمک مورد استفاده، دمای محل نگهداری مواد غذایی، اندازه‌گیری میزان آلودگی سطوح محل طبخ غذا ... اشاره کرد.

مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول عنوان کرد: یکی از فعالیت های روتین بازرسان بهداشت محیط انجام سنجش مواد غذایی با تجهیزات پرتابل است که از مهترین اقدامات در این  سنجش می توان به اندازه گیری میزان روغن مواد غذایی مصرفی، میزان ید نمک مورد استفاده، دمای محل نگهداری مواد غذایی، اندازه‌گیری میزان آلودگی سطوح محل طبخ غذا ... اشاره کرد.
 
مهندس زادمهر همچنین گزارش داد: در ماه گذشته تعداد ۱۰۸۵ مورد سنجش مواد غذایی با تجهیزات پرتابل انجام شده است که این آمار علاوه بر سنجش روتین از اصناف، شامل سنجش مواد غدایی توزیع شده در هیئات نیز بوده است.
 
زادمهر به صاحبان واحد های صنفی توصیه کرد: با رعایت شرایط استاندارد هنگام تهیه، نگهداری و توزیع مواد غذایی از بروز مسمومیت های غذایی و بروز بیماری های روده ای پیشگیری نموده و نقش خود را در ارتقاء سلامت جامعه ایفا نمایند.
  • گروه خبری : اخبار مرکز بهداشت دزفول
  • کد خبر : 12924
کلمات کلیدی
هادی احسان بخش

هادی احسان بخش

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید