• // - 08:03
  • بازدید: 63
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی معاونت بهداشت

برگزاری اولین نشست دانشگاهی بررسی سند امنیت غذا و تغذیه

اولین جلسه دانشگاهی بررسی سند امنیت غذا و تغذیه در مورخ 29/07/1402 با حضور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی دزفول و معاونین به همت دبیرخانه ساغ برگزار گردید.

 به گزارش خبرنگار وبدا ، در این جلسه ضمن بررسی سند ، راهبردها و اقدامات لازم برای رسیدن به اهداف بیان شده در سند مورد بررسی و بحث قرار گرفت. 
 
جناب آقای دکتر خسرو پناه ریاسات محترم دانشگاه د ر خصوص اهمیت امنیـت‌ غذایـی‌  بیان داشتند زیـربنـای‌ امنیت‌ اقتصادی‌، اجتماعی‌، فرهنگی‌ و سیاسـی‌ و از وجوه مهم‌ امنیـت‌ ملـی‌ هر کشــوری امنیت غذایی می باشد و این امر زمـانی‌ تحقق‌ می‌یابد که‌ همه‌ مردم همواره به‌ غذای‌ کافی‌، سالم‌ و مغذی‌ برای‌ برخورداری‌ از یک‌ زنـدگی‌ سـالم‌ و فعـال دسترسـی‌ داشـته‌ باشند. تامین‌، ایمنی‌ و امنیت‌ غذایی‌ از منظـر ارزشهای‌ بنیادیـن‌، از مهم‌تریـن‌ حقـوق فـرد و جامعــه‌ محســوب می‌شــود. 
 
شـورای‌ عـالی‌ سـلامت‌ و امنیت‌ غذایی کشور با برگزاری‌ جلسات متعدد کارگروه تلفیق‌ و تجمیع‌ اسناد و کارگروه تخصصـی با کلیه ذینقشان کشوری،‌ سند پشتیبان امنیت غذایی را در ٦ حیطه‌ فراهمی‌، دسترسی‌، مصرف و سـلامت‌ تغذیـه‌ای‌، سـلامت‌ ایمنی‌ و کیفیت‌ غذا، سلامت‌ آب آشامیدنی‌ و تاب آوری‌ (ثبات و پایداری‌) تهیه و  تنظیم‌ نموده و جهت اجرا در اختیار دبیرخانه های شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاهها قرار داده است در همین راستا اولین نشست بررسی این سند در تاریخ 29/7/1402 با حضور دکتر خسرو پناه  ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی دزفول و و معاونین محترم در دفتر رئیس دانشگاه  به همت دبیرخانه ساغ دانشگاه تشکیل شد و ضمن بررسی سند و اهداف آن توسط ریاست محترم دانشگاه ، رویکرد این دانشگاه در اجرای آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.  
  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 15737
کلمات کلیدی
محمدمهدی محمودی

محمدمهدی محمودی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید