روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
روز شمار هفته سلامت روان
شنبه ۱۹ مهر: آمادگی سازمانیافته پیش از بحران، تابآوری پایدار
دکتر مهشید عصار، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
آغاز پویش سلامت دهان و دندان در مدارس شهرستان دزفول
دکتر مهشید عصار، معاون بهداشت دانشگاه، از آغاز پویش سلامت دهان و دندان در مدارس ابتدایی، از ۱۹ مهر ماه، به مدت یک هفته، با مشارکت معاونت بهداشت دانشگاه و اداره آموزش و پرورش دزفول، سردشت و منطقه عشایری و تمامی نهادها و ارگانهای فرهنگی خبر داد.
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
پاسخهای علمی به باورهای نادرست تغذیهای
مصرف عسل در دوران بارداری باعث لال شدن و سقط جنین میشود؟ پاسخ: خیر
دکتر مهشید عصار، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
امکان مشاوره سلامت روان در هنگام بحران، اولویتی همگانی/ خودمراقبتی در زمینه سلامت روان، ضرورت مغفول دنیای امروز
دکتر عصار، معاون بهداشت دانشگاه، ضمن گرامیداشت هفته سلامت روان (۱۹ تا ۲۵ مهرماه) بیان کرد: توجه شهروندان به حفظ سلامت روان خود و خانواده، و کسب مهارتهای اساسی زندگی، ضرورت مغفول دنیای دیجیتال امروز است.
فاطمه تیرکش، مدیر جوانی جمعیت و سلامت خانواده معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
هفته ملی کودک؛ فرصتی برای همافزایی و سرمایهگذاری بر سلامت و شکوفایی نسل آینده ایران
خانم فاطمه تیرکش، مدیر جوانی جمعیت و سلامت خانواده، ضمن تبریک روز جهانی کودک(16مهرماه)، بر اهمیت دوران کودکی و ضرورت توجه ویژه به سلامت کودکان تأکید کرد.
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
برگزاری هشتمین کمیته فنی پیشگیری و کنترل آئدسهای مهاجم در معاونت بهداشت
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول، هشتمین جلسه کمیته فنی پیشگیری و کنترل آئدسهای مهاجم برگزار گردید.
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
اسامی محصولات آرایشی چشم و ابرو غیرمجاز از نظر سلامت
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
نشست معاونت بهداشت و اداره جهاد کشاورزی با محوریت ارتقای فرهنگ سلامت و تغذیه سالم برگزار شد
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول، روز سهشنبه ۱۵ مهرماه ۱۴۰۴، نشست هماندیشی با حضور دکتر عصار، معاون بهداشت دانشگاه، و مهندس قمرزاده، رئیس اداره جهاد کشاورزی دزفول، با محوریت ارتقاء فرهنگ سلامت و تغذیه سالم برگزار گردید.