• 1404/07/26 - 08:44
  • بازدید: 28
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول

دست در دست برای غذاهای بهتر و آینده‌ای بهتر

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول، مهندس جودکیان، مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت، در خصوص روز جهانی غذا بیان کرد: شعار امسال روز جهانی غذا از سوی سازمان فائو «دست در دست برای غذاهای بهتر و آینده‌ای بهتر» انتخاب شده است. این شعار، بر اهمیت هم‌افزایی بین سازمان‌ها، جامعه و افراد، برای دستیابی به تغذیه سالم برای همه مردم تأکید دارد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول، مهندس جودکیان، مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت، در خصوص روز جهانی غذا بیان کرد: شعار امسال روز جهانی غذا از سوی سازمان فائو «دست در دست برای غذاهای بهتر و آینده‌ای بهتر» انتخاب شده است. این شعار، بر اهمیت هم‌افزایی بین سازمان‌ها، جامعه و افراد، برای دستیابی به تغذیه سالم برای همه مردم تأکید دارد. 

️در سال‌های اخیر، افزایش چاقی و اضافه وزن ناشی از مصرف غذاهای پرکالری و کم‌ارزش، یکی از چالش‌های اصلی سلامت جامعه به شمار می‌رود. آموزش و آگاه‌سازی مردم در جهت کاهش دریافت‌های اضافی و افزایش مصرف سبزی‌ها، میوه‌ها و غذاهای سنتی سالم، نقش مؤثری در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر دارد.

️وی در ادامه افزود: به همین مناسبت، گروه بهبود تغذیه با همکاری واحدهای تابعه، اقدام به برگزاری همایش آموزشی در سطح ادارات و مدارس کرده است. همچنین اجرای برنامه‌های رادیویی با محوریت تغذیه سالم، برگزاری مسابقات اطلاع‌رسانی و آموزشی و تهیه محتواهای آموزشی ویژه دانش‌آموزان از دیگر فعالیت‌های این گروه در هفته جهانی غذا به شمار می‌رود.

️مهندس جودکیان در پایان خاطرنشان کرد: ارتقای سواد تغذیه‌ای جامعه، به‌ویژه در بین دانش‌آموزان و کارمندان، گامی مؤثر در پیشگیری از چاقی و ترویج سبک زندگی سالم است و این موضوع همواره یکی از اولویت‌های اصلی برنامه‌های تغذیه در معاونت بهداشت دانشگاه به شمار می‌رود. 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 19388
کلمات کلیدی
شادی ذاکرزاده

شادی ذاکرزاده