• 1402/06/22 - 13:55
  • بازدید: 81
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
کارشناس دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول:

واکسن آنفولانزا برای چه گروه سنی مناسب است؟

کارشناس دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول بیان کرد: قبل از شروع فصل سرما تزریق واکسن آنفولانزا برای همه بزرگسالان و کودکان بالای ۶ ماه توصیه می شود.

به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر الناز بهروز، اظهار داشت: تزریق واکسن آنفولانزا برای خانم های باردار، افراد بالای ۶۰ سال، کارکنان درمان، افراد با BMI بالا (چاقی) و افرادی که بیماری های مزمن مثل آسم، بیماری های ریوی، دیایت،بیماران قلبی عروقی، بیماران با نقص سیستم ایمنی و همچنین بیمارن سرطانی توصیه می شود.

دکتر بهروز گفت: ایمنی زایی این واکسن معمولاً ۲ تا ۳ هفته بعد از تزریق ایجاد می شود پس بهترین زمان تزریق واکسن قبل از شروع فصل سرما می باشد.

وی در پایان به عموم همشهریان محترم توصیه کرد: قبل از شروع فصل سرما تزریق واکسن آنفولانزا برای همه بزرگسالان و کودکان بالای ۶ ماه توصیه می شود.این دارو باید در یخچال با دمای ۲ الی ۸ درجه نگهداری شود ولی قبل از تزریق باید به دمای اتاق رسیده باشد.

  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو,اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 15444
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید