• 1402/10/23 - 13:14
  • بازدید: 291
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوارکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول:

تغذیه سالم در هوای ناسالم

مدیر غذای معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول اعلام کرد: شهروندان محترم می بایست در آلودگی هوا تغذیه مناسب داشته باشند و به نکات بهداشتی کارشناسان توجه نمایند.

به گزارش خبرنگار وبدا، غلامرضا مهشاد، اظهار داشت: آلودگی هوا باعث سردرد، بی‌اشتهایی، سوزش گلو، سوزش چشم، به هم ریختن سیستم گوارشی و حتی اسهال و استفراغ می شود که باید به توصیه های بهداشتی توجه کنیم.

مهندس مهشاد توصیه کرد: آب و مایعات باید بیشتر مصرف شود تا در مقابله با حس تشنگی افراطی و خشکی زبان و گلو کاسته شود و در نتیجه افزایش حجم ادرار باعث دفع سموم از بدن می شود.

وی ادامه داد: مصرف مرکبات، آب لیمو و آب نارنج همراه غذا و حتی آب به بهبود عملکرد دستگاه گوارش و سم‌زدایی کمک می‌کند. درصد بالای آنتی اکسیدان مرکبات باعث مقابله با رادیکال‌های آزاد در بدن انسان می شود.

مدیر غذا دانشگاه افزود:مصرف شیر و لبنیات کم چرب باعث خنثی سازی سموم از آلودگی هوا شود. لبنیات حاوی پروبیوتیک، با افزایش باکتری‌های مفید بدن باعث کاهش جذب فلزات سنگین می شود.

وی اضافه کرد: مصرف بالای میوه به ویژه میوه‌های رنگ‌های مختلف که آنتی اکسیدان‌های متنوعی دارند توصیه می شود.

مهدس مهشاد گفت: مصرف بیشتر سبزیجات علاوه بر آنتی اکسیدان فیبرشون، باعث بهبود عملکرد گوارش می شود و از خطر تجمع سموم در بدن جلوگیری می کند.

مدیر غذای دانشگاه هشدارهای تغذیه ای داد و گفت:باید مصرف نمک و غذاهای شور را کاهش داده و از غذاهای چرب، سرخ کردنی، لبنیات پرچرب، فست فود، کله پاچه اجتناب کرد.

وی در پایان افزود: از مصرف انواع کنسرو‌ها، غذاهای آماده، فست فودها و غذاهای پر ادویه در زمان آلودگی باید خودداری کرد.

  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو,اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 16201
کلمات کلیدی