معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
معاون بهداشت از آغاز پویش ملی تغذیه سالم با محوریت نانوسلامت خبر داد
دکتر عصار؛ معاون بهداشت دانشگاه، درخصوص پویش تغذیه سالم بیان کرد: پویش ملی تغذیه سالم با محوریت نان و سلامتی در شهرستان دزفول آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول، دکتر عصار؛ معاون بهداشت دانشگاه، درخصوص پویش تغذیه سالم بیان کرد:
️پویش ملی تغذیه سالم با محوریت نان و سلامتی در شهرستان دزفول آغاز شد. این پویش با هدف افزایش آگاهی عمومی درباره نقش نان کامل در سلامت جامعه، پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر و اصلاح الگوی مصرف نان در خانوادهها اجرا میشود.
️وی با اشاره به اینکه نان یکی از اصلیترین اقلام مصرفی مردم ایران است، افزود: «متأسفانه عادت به مصرف نانهای سفید و کمسبوس در سالهای اخیر، خطر ابتلا به دیابت، چاقی و بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش می دهد.»
️معاون بهداشت در ادامه تأکید کرد: «نان سالم، نان کامل و سبوسدار است. مصرف نان کامل به دلیل داشتن فیبر بالا، ویتامینهای گروه B و املاح ضروری، به بهبود عملکرد دستگاه گوارش، کنترل قند خون، پیشگیری از یبوست و ایجاد احساس سیری طولانیتر کمک میکند.»
️ وی با اشاره به شیوع ۶۲ درصدی اضافه وزن و چاقی در بزرگسالان بالای ۱۸ سال شهرستان دزفول، تاکید کرد ویژگیهای مفید نان کامل می تواند سبب کمک به کنترل وزن و جلوگیری از اضافه وزن و چاقی شود به شرطی که نانهای سبوسدار سالم در سبد غذایی خانوار، جایگزین نانهای کم ارزش تر گردند.»
️وی در پایان از شهروندان خواست: «با انتخاب نان کامل، نه تنها انتخابی سالمتر برای سفره خود داشته باشند، بلکه با اصلاح عادات و الگوی غذایی خصوصا در کودکان، گامی مؤثر جهت پیشگیری از بیماریهای مزمن و ارتقای سلامت خانواده بردارند. سلامت جامعه از سبد غذایی آغاز میشود و نان کامل، نقطه شروع یک تغذیه سالم است.»
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، این پویش از ۱۵ لغایت ۳۰ آذر ماه همزمان با سراسر کشور، درشهرستان دزفول آغاز خواهد شد.