يکشنبه ٢٨ شهريور ١٤٠٠
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2
 زمان بازدید : 0.7176

روزنگار 38کمیته تحلیل اپیدمیولوژیک کووید 19
دکتر علیرضا مومنی فوق تخصص خون و سرطان بزرگسالان، رضا غفاری پور کارشناس ارشد قارچ شناسی پزشکی
 ٠٨:٣٦ - 1400/04/20 - نظرات : ٠متن کامل >>
روزنگار 37کمیته تحلیل اپیدمیولوژیک کووید 19
دکتر علی صادقی مقدم( دکترای سلامت در بلایا و فوریت ها) دکتر مریم خرمی زاده(دکترای پرتو درمانی)
 ١١:٠١ - 1400/04/05 - نظرات : ٠متن کامل >>
معاونت آموزشی، تحقیقات و فناوری
روزنگار 36
نرگس مجیدی پور کارشناس ارشد پرستاری ویژه نوزادان، دکتر مرضیه بیکدلی شاملو دکترای پرستاری
 ٠٨:٤٣ - 1400/03/17 - نظرات : ٠متن کامل >>
روزنگار 34کمیته تحلیل اپیدمیولوژیک کووید 19
دکتر بهناز دیهیم(دکتری تخصصی بکتری شناسی پزشکی) دکتر عباس حیدری مقدم( دکترای تخصصی علوم تشریح)
 ١١:٢٤ - 1400/02/25 - نظرات : ٠متن کامل >>
مرکز بهداشت دزفول
رئیس مرکز بهداشت دزفول: با رعایت نکات بهداشتی در عید فطر از اوج گیری دوباره کرونا ویروس پیشگیری کنیم.
مهندس پورآیین ضمن تبریک پیشاپیش عید سعید فطر خواستار رعایت همگانی مردم در رعایت شیوه نامه های بهداشتی در عید فطر شدند.
 ٠٨:٥٨ - 1400/02/22 - نظرات : ٠متن کامل >>
مرکز بهداشت دزفول
برگزاری نشست هم اندیشی در پیشگیری از دید و بازدید های ویژه عید فطر با سران و شیوخ بخش چغامیش.
رئیس مرکز بهداشت دزفول از برگزاری نشست هم اندیشی به منظور پیشگیری از دید و بازدید های ویژه عید فطر با سران و شیوخ بخش چغامیش با همکاری بخشداری چغامیش خبر دادند.
 ٢١:٢٠ - 1400/02/20 - نظرات : ٠متن کامل >>
كارشناس آموزش كاركنان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول:
آموزش مراقبتهای پرستاری بيماران کرونایی ادامه دارد
كارشناس آموزش كاركنان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: آموزش كادر پرستاری در بيمارستان بزرگ دزفول بصورت چهره به چهره با موضوعات مهم درخصوص مراقبتهای پرستاری بيماران مبتلا به كوويد 19 با شروع کرونا همچنان ادامه دارد.
 ١٠:٢١ - 1400/02/19 - نظرات : ٠متن کامل >>
رئیس اداره تعالی خدمات بالینی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول بمناسبت روز جهانی بهداشت دست:
دست ها یکی از شایع ترین راه های انتقال ویروس کروناست
رئیس اداره تعالی خدمات بالینی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول اعلام کرد: با توجه به شرایط کنونی و شیوع کووید 19 پاکیزه نگهداشتن دست ها باید به عادت تبدیل شود تا در کنترل و مبارزه با این ویروس از ما محافظت شود.
 ١٠:٥٠ - 1400/02/18 - نظرات : ٠متن کامل >>
مرکز بهداشت دزفول
رئیس مرکز بهداشت دزفول: سالمندان بالای ۸۰ سال تحت پوشش مرکز شماره ۲ از فردا به مرکز تجمیعی واکسیناسیون جهت دریافت واکسن مراجعه نمایند.
مهندس پورآیین ضمن اعلام راه اندازی اولین مرکز تجمیعی واکسیناسیون در دزفول از فردا (شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰) واقع در بلوار پیام آوران پایین تر از هایپر مادر جنب کلانتری شماره ۱۴گفتند: فعلا این مرکز برای افراد سالمند تحت پوشش مرکز شماره ۲ و پایگاههای تابعه آن (پایگاه غلامی، پایگاه فرهنگ شهر ۱ و ۲) بوده که از روز شنبه ۱۸ اردیبهشت افراد بالای ۸۰ سال و از روز یکشنبه ۱۹ اردیبشهت افراد بالای ۷۰ سال در این مرکز تجمیعی واکسن خود را دریافت خواهند کرد.
 ١٢:٢٦ - 1400/02/17 - نظرات : ٠متن کامل >>
مرکز بهداشت دزفول
فراخوان :از روز یکشنبه ۱۹ اردیبشهت سالمندان بالای ۷۰ سال نیز واکسن کووید ۱۹ دریافت می‌کنند.
رئیس مرکز بهداشت دزفول از تزریق واکسن کووید ۱۹ به سالمندان بالای ۷۰ سال از روز یکشنبه ۱۹ اردیبشهت در مراکز خدمات جامع سلامت خبر داد.
 ١٢:٠٦ - 1400/02/17 - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

صفحه اصلي|ارتباط با ما|حریم خصوصی|سئوالات متداول|تماس با ما|نقشه سایت

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت برای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی دزفول محفوظ می باشد