صفحه اصلی > اخبار و رویدادها 


  چاپ        ارسال به دوست

کارشناس ارشد سم شناسی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول:

غذاهای سوخته یا نیمه سوخته را مصرف نکنیم!

کارشناس ارشد سم شناسی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول اعلام کرد: بر اساس مطالعات علمی انجام شده یکی از عوامل اصلی سرطان‌های مری، معده و روده مصرف زیاد مواد غذایی سوخته است.

 

به گزارش خبرنگار وبدا به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو،محمد شاطرپور، اظهار داشت: امروزه محققان به این نتیجه رسیده‌اند که مصرف غذای سوخته خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد و این موضوع تا حد زیادی به دلیل شکل‌گیری ماده‌ای به نام « آکریل آمید » است که هنگام پخت غذا در درجه حرارت بالا ایجاد می‌شود.

 

وی افزود: ماده آکریل آمید در بعضی از غذاها مثل غلات، چیپس، سیب‌زمینی و سایر غذاهای حاوی نشاسته، قهوه، بیسکوییت، نان برشته، گوشت کبابی، سیب‌زمینی کبابی و غیره وجود دارد.

 

این کارشناس ارشد سم شناسی دانشگاه در خصوص عوارض خطرناک مصرف غذای سوخته گفت:یکی از عوامل اصلی سرطان‌های مری، معده و روده مصرف زیاد مواد غذایی سوخته است.همچنین آکریل آمید سبب آسیب به DNA شده و در نتیجه احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد.

 

شاطرپور افزود: آکریل آمید موجود در غذای سوخته علاوه در افزایش سرطان های روده، مثانه بر آسیب رساندن به سیستم عصبی و همچنین باعث ناباروری در مردان می شود.

 

وی بیان داشت: آکریل آمید در گوشت، محصولات لبنی و غذاهای دریایی یا غذاهای خام و گیاهی وجود ندارد و آب پز و بخارپز کردن غذا معمولاً سبب شکل‌گیری آن نمی‌شود.

 

وی به کلیه شهروندان محترم توصیه کرد: جهت تضمین سلامتی خود و خانواده هایمان، غذاها را کمتر سرخ کنیم، از مصرف غذاهای آماده تاحد امکان خودداری و بیشتر از غذاهای سالم خانگی استفاده کنیم. 

 

#کرونا_را_جدی_بگیریم

#همه_ماسک_میزنیم


١٤:٠٩ - 1400/06/07    /    شماره : ١١٤٤٩    /    تعداد نمایش : ١٢٧


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج





صفحه اصلي|ارتباط با ما|حریم خصوصی|سئوالات متداول|تماس با ما|نقشه سایت

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت برای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی دزفول محفوظ می باشد
Copyright © 2012 Dezful University of Medical Sciences - All Rights Reserved