دکتر سلمانپور بمناست پنجم اسفندماه سالروز ولادت فیلسوف، شاعر، فقیه، ریاضیدان، منجم و دانشمند فرزانه،خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس، طی پیامی این روز را به کلیه مهندسین حوزه سلامت تبریک گفت.
به گزارش خبرنگار وب دا به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو،داود سلمانپور،طی پیامی پنجم اسفندماه روز مهندس را به کلیه مهندسین بویژه شاغلین حوزه سلامت تبریک گفت.این پیام به شرح زیر می باشد:
بسمه تعالی
لیس للانسان الا ما سعی
مهندسان نقشی اساسی در توسعه فناوری و ایجاد توانمندی های عمرانی کشور داشته و یکی از بهترین پیامدهای اقتصادی آن اشتغال زایی در کشور است که علاوه بر تسریع در رشد اقتصادی، آثار اجتماعی مناسبی را برای جامعه به ارمغان می آورند.
پنجم اسفندماه سالروز ولادت دانشمند ایرانی، خواجه نصیرالدین توسی و روز مهندس بهانه ای شد تا از تلاش های بی شایبه کارشناسان فنی حوزه سلامت تقدیر و تشکر بعمل آید.
امید است در پرتو الطاف بیکران الهی، با عنایت به تعهد، انضباط کاری، اخلاق مداری، قانون گرایی و سخت کوشی همگام و همسو با برنامه ریزی منسجم و دقیق و با تکیه بر توانمندی، خلاقیت و نوآوری علمی و پویایی بتوان برای رسیدن به اهداف عالیه دانشگاه علوم پزشکی دزفول گامهای استوارتری برداشته شود.
دکتر داود سلمان پور ،معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول
#کرونا_را_جدی_بگیریم
#همه_ماسک_میزنیم
